Friesland

HOTEL MET BUBBELBAD FRIESLAND

Het Fryske land, of wel Fryslân in de volksmond van de Friesen (of is het Vriezen?). Friesland is de winter provincie van ons landje, een ware schat aan winterse wonderen en geheel met een eigen cultuur en een taaltje wat helemaal eigen is aan deze provincie. Echt een uniek stukje Nederland dus!

Zoals men schaatst in Friesland, schaatst men nergens. Want Friesland staat natuurlijk bekend om zijn schaats historie, en hoewel er al een tijdje geen echte Elfstedentocht is geweest, is het wel een jaarlijks festijn om het ijs te meten en te verzorgen. Naast dit geweldige evenement, heeft Friesland natuurlijk ook een aantal andere bezienswaardigheden.

De stad Leeuwarden is daar een prima voorbeeld van, als een stad die zijn vroegere status als belangrijk industrieel gebied nog vol op laat pronken. De grachten in de stad zijn bekleed met terrasjes en café’s die zich verscholen hebben in de kelders aan het water.

Friesland heeft ook zijn verzameling een musea, en met name de Eisinga Planetarium is zeer interessant om eens te bezichtigen en alles te leren over hemellichamen en de ruimte. Naast het planetarium zijn er ook een aantal natuur- en historie musea te vinden rondom Friesland. De Afsluitdijk is de verbinding van Friesland met Noord-Holland, en heeft de zware taak om ons landje (Het Frieslandje) te beschermen tegen overstromingen.

Al met al is er voor ieder wel wat te vinden in het koude, noordelijke Friesland. Er is natuurlijk nog veel meer te beleven en te doen in de provincie Friesland, maar om het nu allemaal voor te kauwen zou uw eigen belevenis te kort doen.  Maar op deze website bent u vast en zeker op zoek naar een hotel met bubbelbad of misschien wel een hotelkamer met een bubbelbad in Friesland, dichtbij huis of juist lekker even weg. Lekker weg op een romantisch uitje met uitzicht over de sky line van Leeuwarden of verblijft u liever aan het water? Neem een kijkje en boek uw hotelkamer met bubbelbad online.

BEKIJK ALLE HOTELS MET BUBBELBAD IN FRIESLAND WIJ HEBBEN DE HOTELS VOOR U OVERZICHTELIJK OP EEN RIJTJES GEZET MET ONZE TOPHOTELS MET BUBBBELBAD IN DE REGIO FRIESLAND

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Scroll naar boven